Om Nextron

Nextron er en ledende leverandør av skalerbare løsninger i Norden, spesialisert innenfor områder som IoT, edge computing, rack-servere og superdatamaskiner designet for kunstig intelligens. Vi ble etablert i 2000 og med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland tilbyr vi personlig støtte og pålitelig service for å imøtekomme dine unike forretningsbehov. Vi leverer kvalitetsprodukter. Våre servere kommer med bransjeledende vilkår, inkludert 5-års garanti og gratis livstidssupport. Dette sikrer at du får høy kvalitet og pålitelighet. Med over 4500 serverleveranser årlig, gir vi deg tilgang til den nyeste teknologien til konkurransedyktige priser.

Gjennom våre partnerskap med bransjeledere som Supermicro, AMD, Intel og NVIDIA, er vi i stand til å tilby skreddersydde løsninger som møter de stadig skiftende behovene til våre kunder. Enten man trenger små kontorservere eller avanserte superdatamaskiner for AI-utvikling, er vi eksperter på å skape skalerbare IT-løsninger. Dette sikrer optimal ytelse gjennom produktets levetid.

Vi gjør vårt ytterste for å levere den beste kundeservicen. Vi er lidenskapelige opptatt av teknologi. Enten det er behov for råd før eller etter levering, er vi alltid her for å hjelpe.

Axxelerator

Vår majoritetseier, Axxelerator, er et norsk aksjeselskap som investerer i robuste mellomstore bedrifter. Axxelerator ble etablert våren 2021 av et team med lang erfaring innenfor å bygge selvstendige selskaper. Selskapet er opptatt av kontinuerlig forbedring og langsiktig verdiutvikling. Resten av aksjene eies av våre ansatte. Les mer om Axxelerator.

Åpenhetsloven

Du kan lese mer om Nextrons arbeid med åpenhetsloven

Pålitelig

Våre servere kommer med markedets beste vilkår som standard - 5 års garanti og gratis support i hele utstyrets levetid. Med over 2000 årlige serverleveranser, får vi raskt tilgang til den nyeste teknologien og konkurransedyktige priser. Nextron er prioritert partner med ledende maskinvareprodusenter som Supermicro, AMD, Intel, NVIDIA og Samsung.

Fleksibel

Nextron tilbyr et bredt utvalg av servere og IT-utstyr tilpasset den enkeltes behov. Våre løsninger benyttes til alt fra små kontor- og rackservere til supercomputere for utvikling av kunstig intelligens. Som kunde står du fritt til å oppgradere systemene underveis, og dermed sikre best mulig ytelse i hele løsningens levetid.

Engasjert

Våre kompetente selgere og teknikere bistår med råd både før og etter leveranse. Vi ønsker å være best på kundeservice, gi raske svar og gode løsningsforslag. Vi er genuint interessert i teknologi, nysgjerrig på nye løsninger og liker utfordringer.