Kjøpsbetingelser

Kjøp trygt med 5 års garanti

På alle komplette servere og arbeidsstasjoner gir vi 5 års garanti der dette er spesifisert i ordre og faktura. Garantien gjelder alle feil og mangler som oppstår i garantitiden på maskinen, som ikke har oppstått på grunn av feil eller uforsiktig behandling. For batterier gjelder 2 års garanti, og for Desktop og CloudStorage lagringsmedier gjelder produsentens garanti.

Gratis support

Support via epost og telefon er gratis i hele maskinens levetid. Support og kvalifiserte råd gis av våre egne sertifiserte teknikere.

Priser

Alle priser er oppgitt eksklusiv merverdiavgift. Prisene kan endres uten varsel som følge av endringer i våre leverandørers priser, endringer i valutakurser osv. Vi tar forbehold om feilprising på våre websider. Priser kan ikke endres etter at ordren er manuelt bekreftet fra vår selger. Frakt og frakt forsikring kommer i tillegg.

Betaling

Kreditt innvilges firmaer etter en kredittvurdering. For offentlige virksomheter og bedriftskunder tilbyr vi leiefinansiering. Velger du å leie IT-utstyr, gir det bedre forutsigbar økonomi og likviditet. Ta kontakt for priser. Vi tilbyr også betaling med kortterminal eller Vipps.

Levering

Varer på lager sendes samme dag ved bestilling før kl. 16.00. Vi leverer i Norge med Bring og Schenker. I Oslo og omegn sender vi med budbil. Vi sender til hele verden med UPS. Levering neste dag til de fleste steder i Europa og to dager til resten av verden. Er det ekstra hast kan vi sende ekspress budbiler på timen eller med Jetpak for levering samme dag/kveld med fly.

Ansvar

Erstatning som følge av feil på varer begrenses til kjøpesummen. Nextron AS kan utover dette ikke stilles erstatningsansvarlig for omkostninger kunden har blitt påført på grunn av forsinket levering, feil på produktet, tap av data eller lignende.