Nextron er autorisert distributør av Supermicro

Hvilken løsning ser du etter?

Datasenter
Virtualisering
Workstation
Industri
Storage
GPU-systemer

NYHET! - MicroBlade:
6U med 28 dual E5-2600 V3 noder


Microblade 6U chassiset kan romme opp til 28 mikroserverblade, hver med fire Intel Atom-noder - for totalt 112 noder. Microblade kan også konfigureres med 28 Xeon E3-1200 v3 singel CPU eller 28 Xeon E5-2600 v3 dual CPU-noder. Det er mulig å blande forskjellige blader i samme chassis. Klikk på lenkene under eller ta kontakt med våre dyktige selgere for å finne den perfekte løsningen for deg.
NYHET! - MicroCloud:
3U med 8 Single E5-2600 V3 noder


Microcloud 3U chassiset kan romma up til 8 mikroserverblade, var med en Intel Xeon E5-26/1600 CPU.


LagringsløsningerNyhet - 4U 90-brønns toppmatet JBOD


Supermicro sitt nye 4U JBOD toppmatete lagringskabinett støtter opptil 90 stykk 3,5" 8TB harddisker for opptil 720 terabyte med 12Gb/s SAS3 lagring. Kabinettet leveres med dobbelrullende skinner med kabelorganiseringsarm i bakkant for enkel tilgang til hele kabinettet og samtlige harddisker for vedlikehold under drift. Harddiskbrønnene har integrerte LED-indikatorer og verktøyfri åpne/lukke-mekanisme for montering av harddisker. De to hot-swap SAS expander modulene har 4 stykk Mini-SAS HD-porter for å maksimere datagjennomstrømmingen og minimere feilrisiko i mediastrømming og lagringsapplikasjoner. Systemet er lett å administrere via to IPMI-porter for fjernstyring over LAN med SNMP, gir bl.a. mulighet for strømstyring og overvåkning av vifter, temperaturer m.m.


 


 

Nyhet - SuperServer 2048U-RTR4


 • Quad Intel Xeon E5-4600 v3 Processors
 • 48x DDR4 DIMM Slots, up to 3TB
 • Up to 11x PCI-E 3.0 slots
 • 4x Hot-Swap NVMe Bays support via optional NVMe AOC
 • Flexible Connectivity Options 


 

Nyhet - Open-E JovianDSS


Vi lanserer nå Open-E JovianDSS, en ZFS løsning på Linux operativsystem designet for lagringmiljøer i enterpriseklassen.

Klikk her for å laste ned produktark.

 • Ta gjerne kontakt i dag for info og tilbud!
 • Konfigurator kommer!

 

Nyhet - Storage Spaces 2012 R2

 
Vi har nå lagt til Storage Spaces 2012 R2 som egen kategori under Storage løsninger på vår hjemmeside. Storage Spaces er en slags software RAID, men med helt nye funksjoner. Enkelt forklart så legger man til singel disker i en Storage Pool, deretter bruker man Storage Spaces for å lage logiske oppsettet av volumene. Støttede oppsett er striping (simple), paritet eller speiling. Man kan ha flere volumer med en blanding av ulike logiske oppsett i samme Storage Pool. Storage Spaces ble introdusert i første versjon av Windows 2012, men det var først i R2 utgaven at det ble lagt til nye funksjoner med forbedringer for ytelse og sikkerhet.

I videoen ovenfor får du en god forklaring fra Microsoft på hva som er mulig med Storage Spaces og hva som er nytt for Storage Spaces i 2012 R2 utgaven.
  Storage Spaces - noen nøkkelpunkter:
 • Lavere kostnad for Storage – Servere bygges på standard hardware og det er ingen kapasitetslisens for lagring
 • Enkelt å utvide – legg bare til flere disker i Storage Pool
 • Støtte for Storage Tiering – SSD + harddisker i 2 ulike tiers, data som brukes ofte flyttes automatisk over til SSD
 • Støtte for høy oppetid – full støtte for failover clustering med 2 eller flere noder
 • God skriveytelse – Skrive-cache på SSD, forbedrer ytelse på mange små samtidige skrivinger.


Supermicro 4U med 8x Tesla GPU


Supermicro 4U SuperServer optimalisert for Nvidia Tesla K40 og K80 GPU-kort. Tesla K80 leverer opp til 10 ganger høyere ytelse enn CPU og er dermed det kraftigste GPU-kortet noen gang laget. Her på Nextron kan du konfigurere ditt eget system med opp til 8 stk GPU-kort, 24 stk HDD, 2x Intel Xeon E5 CPU og 1,5TB minne, alt i et standard 4U chassis.

Trykk her for å lese mer om Tesla K40 og K80 eller nedenfor for å konfigurere din egen variant.
KJØP TRYGT! - gode garantier

5 år garanti 5 års garanti - Nextron gir markedets beste garantiordninger på alle komplette servere og arbeidsstasjoner. Din sikkerhet er 5 års garanti.


5 år garanti Leveringsgaranti - Vi vet at du ønsker varene så fort som mulig. Lagervarer går fra oss samme dag ved bestilling før 16.00. Hvis vi ikke sender varene når vi har lovet det, får du varene fraktfritt.

EKSTREM YTELSE! - Teknologisk ledende løsninger

Nextron selger fleksible IT løsninger som ligger teknologisk i forkant. Våre løsninger baserer seg på produkter fra teknologisk ledende produsenter som bl.a. Supermicro, nVidia, Intel, AMD, LSI, Samsung og Seagate. Dette gir løsninger med ekstrem ytelse og stabilitet, stor lagringskapasitet og den nyeste teknologien.

» Les mer om Nextron og våre løsninger

Denne siden krever JavaScript :: Alle priser oppgitt i ekskl.mva. :: Copyright © 2014, Nextron AS